Login

Lupa password?


Nuwun Sewu

Go down

Nuwun Sewu

Post by soulmate4u on Mon Sep 15, 2008 1:25 am

assalamu'alaikum
Mas, Mbak, Pak, Bu ...
kulo nderek nunut ngiyup wonten mriki
nyuwun gunging pangapunten sak derengipun menawi kulo sampun nyerat wonten mriki ananging dereng maos peraturanipun, sepindah malih nyuwun pangapunten

soulmate4u
Abdi Istana
Abdi Istana

Male
Jumlah posting : 42
Age : 46
Lokasi : Magetan
Job/hobbies : cangkruk nang HIK
Registration date : 15.09.08

Lihat profil user http://www.mig33magetan.forumotion.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nuwun Sewu

Post by mutia81 on Mon Sep 15, 2008 1:52 am

walaikumsalam pak soul
matur tengkyu mpun kerso mampir mriki
pun sekecaaken njih
mpun kesupen rajin rawuh ketemu kulo
hehehe

avatar
mutia81
Ratu
Ratu

Female
Jumlah posting : 72
Age : 37
Lokasi : solo
Job/hobbies : nurse
Registration date : 14.09.08

Lihat profil user http://www.mutia81.blog.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nuwun Sewu

Post by Snake_Crazy on Mon Sep 15, 2008 8:25 am

Waah kang mas soul Hehe. .
monggo2 mlebet griyo alit kang
di penakke w yo kang mas,ojo lali konco2 dipun ajak saguyub wonten tlatah mriki. Hehe. .

_________________
Lamuno siro landep ojo natoni

Lamuno siro pinter ojo ngguroni

Lamuno siro cepet ojo ndisiki
avatar
Snake_Crazy
Raja
Raja

Male
Jumlah posting : 61
Age : 39
Lokasi : [Solo,Batam]
Job/hobbies : MESER\'S
Registration date : 12.09.08

Lihat profil user http://akusolo.indonesianforum.net

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nuwun Sewu

Post by kodhok on Mon Sep 15, 2008 11:38 am

Wa'alaikum salam..

Jiah Gejawen n rodo kenthel iki Hehe. .

kodhok
Kawulo Alit

Male
Jumlah posting : 9
Registration date : 14.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nuwun Sewu

Post by momons on Mon Sep 15, 2008 8:33 pm

lam kenal pak soul,
Pak soul pinter jowo alus ik, aq gak iso ngumung jowo krama alus, arep sinau jowo alus kalih pak soul
avatar
momons
Juragan
Juragan

Male
Jumlah posting : 36
Age : 30
Lokasi : fuck all long and (batik city)
Job/hobbies : kerja yg pntg halal
Registration date : 15.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nuwun Sewu

Post by rusty33 on Tue Sep 16, 2008 1:01 am

met gabung ya.. WELCOME. lam knal ya.. Hehe. .
avatar
rusty33
Kawulo Alit

Male
Jumlah posting : 20
Age : 33
Lokasi : indonesia
Job/hobbies : chating,browsing,
Registration date : 15.09.08

Lihat profil user http://rusty33.peperonity.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nuwun Sewu

Post by sodong on Tue Sep 16, 2008 11:58 pm

welcome om soul Hehe. .
ga mudeng Shocked

sodong
Kawulo Alit

Male
Jumlah posting : 5
Registration date : 15.09.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nuwun Sewu

Post by Sponsored content


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik